Zoeken
  • Nickie Maes

En we gaan nog niet naar huis…

Bijgewerkt op: 29 jun. 2021

Ontslag uit het ziekenhuis… maar nog niet naar huis. Fase 2 kan nu officieel beginnen.Opname in het revalidatiecentrum; blijkbaar moeilijker om binnen te geraken dan ne backstage tour tijdens tomorrowland. Mijn nieuw verblijf dus voor de komende weken..
Wat ik tot nu toe gezien heb, eerste indruk. … fancy high tech fitness apparatuur. Net een fitnesscentrum 2.0. Misschien kom ik hier nog strak en fit naar buiten?


Maar ik zie ook mensen die waarschijnlijk elke dag keihard vechten. Mensen die een amputatie of zware operatie hebben ondergaan, permanente verlamming,.. allen op zoek naar andere creatieve manieren om hun dagelijkse leven terug op te pikken.


Het leerde me wel om mijn voorval nog meer in perspectief te plaatsen. OK, ik had tegenslag en hoewel er al vooruitgang is, wandel ik momenteel nog altijd zoals een eenjarig kind: instabiel en onzeker. En mijn linkerhelft leidt nog steeds een eigen

bestaan.Maar ik kan nog wandelen, denken, spreken en eten (thank god)…

Toch zullen bepaalde dingen voorlopig niet meer zo vanzelfsprekend zijn voor mij: fietsen,een spontane stadswandeling, joggen op zondagochtend, 7 bladzijden blind typen op een halfuur. Maar net zoals al die andere strijders in dit centrum, zal ik voor ieder obstakel wel een oplossing kunnen vinden. Creativity is key.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven