Zoeken
  • Nickie Maes

Over corona en cupido.

Even een binnenkoppertje: aan alle mensen die goedbedoeld mijn situatie vergelijken met de huidige corona lockdown. Toch even duidelijk maken: NEE het is niet hetzelfde..1. Je hebt geen aandoening…

2. Je zit nog in je eigen omgeving, je slaapt in je eigen bed. Er komen geen wildvreemden dag én nacht in je kamer. Tenzij je daar voor te vinden bent natuurlijk. Who knows.

3. Als je wil gaan wandelen of sporten buiten, kan dat. Want 3.1. Het is fysiek mogelijk én 3.2. je mag naar buiten.

4. Je eet nog steeds iedere dag wat je wil. Want je maakt het zelf klaar of je haalt het af.

5. Je kan goede koffie drinken.


Zo. Blij dat dat eens gezegd is. Niettemin: #staystrong #staysafe #samentegencorona

Naast het revalideren heb ik sinds kort wel een nieuwe missie en mag ik mijn koppelaarskills bovenhalen. Mijn buurman Alec heeft een crush op een van de stagiaire verpleegsters. Het zou een perfecte romantische verhaallijn zijn voor Thuis of Familie..

Maar trouble in paradise, ze heeft een vriend en dat maakt Alec wat onzeker om zijn slag te slaan.

Ik heb beloofd om eens wat te vissen.. en een eerlijk vrouw tot vrouw gesprek te voeren met de bewuste verpleegster. Eens proberen uitvogelen hoe serieus het is met die vriend. En intussen geef ik goedbedoelde creatieve tips aan Alec in deze omstandigheden zoals: ” bied eens jouw dessert aan?” Of “kijk samen Netflix tijdens haar avondshift?’

Ohja ik kreeg vanmorgen een extra potje choco bij mijn ontbijt. Topdag. Stay tuned!14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven