top of page

Projecten

Sinds ik mijn NAH heb, is er veel voor me veranderd. Mijn leven als fulltime werkende, sportieve, reizende dertiger zal ik niet meer kunnen nastreven. Echter, ik zet me naar beste vermogen in voor allerlei NAH-gerelateerde projecten en probeer NAH zoveel mogelijk in de (media)aandacht te brengen.  Op deze pagina vind je een overzichtje van waar ik zoal mee bezig ben (geweest).

Reizen met NAH

Voor mijn NAH ging ik regelmatig op groepsreis. Ik hield van avontuurlijke, verre en basic reizen. Sinds mijn NAH is reizen geen evidentie meer. Ik heb nood aan structuur, planning, maar ook flexibiliteit, een rustig tempo, prikkelarme omgevingen,.. net zoals vele lotgenoten. Wat ik graag wil bereiken? Een groepsreis op maat organiseren voor NAH-lotgenoten. Ik wil reislustige lotgenoten samenbrengen en richtte hiervoor een Facebookgroep op.

fb omslag.png

Verder Met NAH Instagram

Met mijn achtergrond en werkervaring in communicatie, blijft het toch kriebelen om creatief bezig te zijn. Ik deel dan ook (zoals een echte millenial betaamd) mijn verhaal op Instagram. Liefst met humor, luchtigheid en transparantie. Zo probeer ik mee te bouwen aan een online NAH community.

Schermafbeelding 2023-09-06 155223.png

Cursiefje Hersenletsel Liga

Als vrijwilliger bij de Hersenletsel Liga probeer ik me in te zetten voor lotgenoten en mee na te denken over NAH-gerelateerde topics. Ik schrijf ook een maandelijks cursiefje om zo een blik achter de schermen van leven met NAH te kunnen geven. Herkenbaar voor lotgenoten, hulpvol voor zorgverleners en omgeving.

Foto; S-magazine september 2022.png

Publicaties

bottom of page