top of page

Boek

Ik schrijf nu al ruim drie jaar over mijn leven met NAH via mijn blog, Instagrampagina, cursiefjes, etc. Ik ben inmiddels tot veel inzichten gekomen over mijn eigen herstel, revalidatie, nieuwe leven, maar ook over NAH in het algemeen. 

Tijd voor een eigen boek!

Momenteel werk ik aan mijn eigen boek waarin ik verschillende topics en thema's zal aankaarten over 'leven met NAH'. Hierbij zal ik ook mijn blog posts, instagramberichten en het lotgenotencontact als inspiratie gebruiken. Mijn 'book to be' zal gebaseerd zijn op mijn persoonlijke ervaring en de inzichten die ik zelf heb ontwikkeld tijdens mijn eigen herstelperiode. Het boek is er niet om een medische uiteenzetting te geven over NAH of het enkel te hebben over mijn eigen traject. Ik wil aan de hand van levendig schrijven (beeldspraak, vergelijkingen, metaforen,...) NAH tastbaarder en duidelijker maken voor iedereen die hier baat bij heeft (lotgenoten, mantelzorgers, vrienden/familie van NAH-lotgenoten, zorgspecialisten,...). 

1683118869-GettyImages-850630688.jpg

Blijf mee op de hoogte

Mijn boek is nog 'work in progress', maar ik hoop het eind 2024 in de boekenkasten te zien liggen.

Blijf je graag op de hoogte? Via mijn Instagrampagina @verder_met_nah post ik regelmatig een update en vraag ik soms ook input aan lotgenoten. Daarnaast kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van deze website. Zodra er meer nieuws is over mijn boek, verschijnt dit ook in de nieuwsbrief.

bottom of page